Centrul Medical Ayurveda

Deutsche Seite

English Page

Ayurveda in Romania

Medici

Consultatii medicale On-Line

Programe tratament

Terapii Ayurveda

Remedii si medicamente

Terapia cu Ozon-Oxigen

Remedii naturale cu Ozon

Argintul coloidal - antibiotic natural

pH-ul corpului Vitamina C alcalina

Tratament cu lipitori

Ayurveda Photos

Filme documentare

Carti si Brosuri

Preturi / Preise / Prices

Articole Medicina Holistică

Articole medicale

Blog

Alimentatie

Plante indiene

Activitati

poze din India

Emotional Freedom Technique

Favorite Links

Photoalbum


Medicina energetică tradițională incașă

Ioana Daniela Constantin, medic, trainer, terapeut medicină energetică incașă, terapeut Bach, maestru Reiki

 Programări la tel. 0724017515 sau 0748240768

Medicina energetică incașă cuprinde tehnici de vindecare la nivelul energetic al fiinţei umane prin care:


 • Sunt eliminate din câmpul energetic efectele traumelor şi blocajele energetice, mentale şi emoţionale.
 • Suntem ajutaţi să ne reconectăm cu resursele noastre interioare şi cu o stare sporită de bine, un nou sentiment de pace, putere, iubire, comuniune cu tot ceea ce înseamnă viaţă.
 • Conştientizăm cauzele care duc la suferinţa şi boală si putem rescrie credinţele limitative pentru manifestare la potenţialul maxim.
 • Ne putem elibera de tiparele şi neputinţele familiale pentru a trăi o viaţă împlinită.

„Suntem fiinţe luminoase pe drumul spre stele, dar trebuie să experimentezi nemărginirea pentru a înţelege asta”. (don Antonio)


Tradiţia străveche a femeilor şi bărbaţilor vindecători Inca a fost coborâtă din munţii Anzi peruani şi împărtăşită cu multă graţie şi măiestrie de antropologul Alberto Villoldo. Acesta a tradus şi adaptat tehnicile de vindecare ale şamanilor Q’ero, învăţături ce sunt astăzi predate în mai multe colţuri ale lumii.

Într-un spaţiu sacru protector, alcătuit prin invocarea forţelor cosmice ce participă la creaţie, clientul este susţinut să se elibereze de acele bariere şi traume nevindecate din subconştientul său, care îl împiedică să trăiască o viaţă împlinită.

Intervenţia se realizează la nivelul cel mai subtil al fiinţei, cel energetic, acel plan care ne informează călătoria sufletului nostru în această viaţă, modul de percepere a realităţii, planurile mental şi emotional ale fiinţelor noastre (asemenea ADN-ului care conţine toate informaţiile despre corpul fizic).

Procesul de iluminare ajută la combustia acelor energii şi emoţii toxice, care au infăşurate în jurul lor credinţe deformate despre lume, iar la final prin reconectarea cu Spiritul conduce la o stare de mai multa iubire, siguranţă, bucurie şi înţelepciune.

Procesul de recuperare de suflet ajută la reaccesarea acelor resurse blocate în timpul traumelor şi să renegociem contractele limitative pe care le-am acceptat sau format în condiţii de frică.

De asemenea pot fi rescrise tiparele şi patternurile familiale, astfel încât să păstrăm darurile strămoşilor, dar nu şi încărcătura dificultăţilor lor.

Toate acestea pot face parte dintr-un parcurs de dezvoltare personală, autocunoaştere şi constientizare profundă care să îţi schimbe viaţa şi să te aşeze pe o altă linie de destin.

Îi invităm să lucrăm împreună prin această formă de terapie pe toţi cei care au curajul să intre intr-un proces de eliberare şi tranformare interioară!


LISTA DE PREȚURI

Terapie Bach

 

Consultatie si remediu personalizat

80 RON

Flacon Remedii Bach

25 RON

Medicină Energetică

 

Sedință individuală

150 RON

Sedință individuală pt. elevi, studenti, pensionari

100 RON

Sedință individuală în străinătate

200 RON

Despacho

200 RON

Autocunoastere si dezvoltare personală

 

Seminar de dezvoltare personală 180 min

40 RON

DESPACHO

Să experimentăm miracole cu ceremonia ofrandei, “Despacho”, arta străveche a incaşilor, vedeta medicinei energetice a Americii de Sud.


 

Despacho este:

 • o conversaţie cu Marele Spirit din vremea când oamenii trăiau mai apoape de natură
 • un banchet/festin cu bunătăţi, flori şi vin pentru zei
 • o binecuvantare, rugăciune activă în care ingredientul principal este intenţia.
 • o frumoasă ofrandă vie, plină de energie, zâmbete şi iubire, care ajută la manifestarea intenţiilor, înlesnind rezultate mai bune şi mai rapide.
 • o practică spirituală, compatibilă cu orice religie; nu trebuie să crezi nimic pentru ca el să funcţioneze, nu trebuie să crezi nici măcar că va funcţiona! Va funcţiona fiindcă lucrăm cu energia universului. Poţi   încerca!

Despacho poate fi făcut pentru:

Abundenţă (Ayni).  Cu cât suntem mai echilibraţi, cu atât viaţa noastră curge mai firesc, atrăgând abundenţa pe toate planurile: fizic, emoţional, energetic, spiritual. Pentru a atinge starea de abundenţă, echilibrăm balanţa între “a da” şi “a primi” şi ne arătăm recunoştinţa pentru darurile din viaţa noastră, trimiţând astfel mulţumirile noastre  în univers. Când mulţumim cu un Ayni despacho, primim mult mai mult decât dăm.

Curăţare. O dată cu primăvara, ne putem curăţa locuinţa, sediul firmei, cabinetul, casa de vacanţă, etc şi la nivel energetic. Putem să pregătim casa pentru vânzare sau să curăţăm noua locuintă în care ne vom muta. Energia grea, dezordinea energetică se fac simţite şi pot atrage incidente neplăcute, accidente casnice, cumpărători problematici, angajaţi nepotriviţi, interacţiuni anevoioase, relaţii disfuncţionale. Curătându-ne casa putem petrece momente infinit mai plăcute aici.

Inima uşoară. Acest despacho ajută în problemele inimii, pornind de la lipsa bucuriei şi a mulţumirii, până la durerea pricinuită de o pierdere, indiferent de natura ei. Veţi deveni astfel nişte fiinţe mai iubitoare şi vă veţi iubi şi pe voi înşivă mult mai mult, făcând pace cu trecutul şi eliberându-vă pe voi şi pe ceilalţi de orice sentiment de vinovăţie. Deschideţi-vă inima!

Vindecarea femininului. Acest despacho poate fi făcut atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi, căci cu toţii avem în fiinţa noastră un aspect feminin. Atunci când ne dăm seama că sentimentele noastre se îndreaptă către oameni sau situaţii nepotrivite, înseamnă că aspectul nostru feminin a fost rănit, sau că ne-a părăsit cu desăvârşire. Cu cât ne reconectăm cu acest aspect, cu atât ne eliberăm de frică şi nu mai recurgem la control şi la forţa în relaţiile noastre. Recuperăm astfel o parte a sufletului nostru care ne-a părăsit din cauza unei experienţe traumatice. Dacă sunteţi in cuplu, se recomandă să faceti acest despacho împreună.

Vindecarea masculinului. Indiferent dacă sunteţi femeie sau bărbat, acest despacho va fi una din cele mai puternice ceremonii ce vă poate reda completitudinea. Partea noastră masculină se ocupa de “a face”. Când nu reuşim să avem realizări în viaţă, putem recurge la acest despacho pentru a vindeca partea noastră masculină.

Centrul holistic HOME 

Armonie pentru Corp, Minte, SpiritTerapia florală Bach

Este un sistem de terapie simplu care vizează planurile emoţional şi mental ale personalităţii noastre, descoperit de dr. Edward Bach, medic şi bacteriolog britanic.

Dr. Bach consideră că „pacea minţii şi armonia cu sufletul este cel mai mare ajutor în vederea vindecării”. El a descoperit 38 de remedii, esenţe din plante şi flori, fiecare pentru câte o stare specifică emoţională sau mentală.

 • Remedii pentru frică: Aspen, Cherry Plum, Mimulus, Red Chestnut, Rock Rose.
 • Remedii pentru singurătate: Heather, Impatiens, Water Violet. 
 • Remedii pentru preocupare exagerată pentru binele celorlalţi: Beech, Chicory, Rock Water, Vervain, Vine. 
 • Remedii pentru nehotărâre: Cerato, Gentian, Hornbeam, Scleranthus, Wild Oat.
 • Remedii pentru sensibilitate excesivă la influenţe şi idei exterioare: Agrimony, Centaury, Holly, Walnut.
 • Remedii pentru dezamăgire şi disperare: Crab Apple, Elm, Larch, Oak, Pine, Star of Bethlehem, Sweet Chestnut, Willow.
 • Remedii pentru interes insuficient faţă de prezent: Chestnut Bud, Honeysuckle, Mustard, Olive, Wild Rose, White Chestnut.

Terapia florală Bach - Remedii personalizate

Remediile se pot comanda la nr. de telefon: 0724017515, 0748240768 sau e-mail ioanaconstantin8@yahoo.ro


 

ASPEN (Populus Tremula-Plop tremurator)- pentru stări de agitaţie, nelinişte care nu au o cauză raţională, mergând până la atac de panică; teama de întuneric, de un hoţ imaginar, de un duh necurat etc.

CHERRY PLUM (Prunus Cerasifera-Corcodus)-teama de a-şi pierde controlul, teama de a ceda nervos, încordare psihică, izbugniri necontrolate pe care apoi le regretă; conflicte reprimate; autocontrol excesiv, lipsă de spontaneitate.

MIMULUS (Mimulus Guttatus-Cretisoara)-timiditate, fobii, teamă de lucruri cunoscute, anxietate în societate; teama de a vorbi în public; transpiraţia palmelor, senzaţia de nod în gât etc.

RED CHESTNUT (Aesculus Carnea-Castan Rosu)-frică sau preocupare excesivă pentru sănătatea şi siguranţa celorlalţi; anticipează nenorociri ce s-ar putea întampla celorlalţi; indicat pentru părinţi foarte îngrijoraţi pentru copii sau terapeuţi şi medici preocupati exagerat de pacienţi.

ROCK ROSE (Helianthemum Nummularium-Trandafir salbatic)-frică extremă, stare de panică, teroare; frică blocantă, paralizantă; în situaţii de urgenţă; înainte de examene; coşmaruri etc.

HEATHER (Calluna Vulgaris-Iarba neagra)-nevoie acută de a vorbi cu cineva, singurătate, gânduri şi preocupări centrate pe propria persoană, egocentrism; în interior se simt ca nişte copii abandonaţi, care tânjesc dupa iubirea şi afecţiunea celorlalţi.

IMPATIENS (Impatiens Glandulifera-Slabanog)-nerăbdare, iritabilitate; nu are răbdare să explice, aşa că mai bine face totul singur; nu pot lucra bine în echipă pentru că se enervează.

WATER VIOLET (Hottonia Palustris-Viorea de balta)-persoane mândre, rezervate, distante; când întâmpină neplăceri preferă să se retragă, să se izoleze de societate; de multe ori suferă de tensiuni musculare şi rigiditate articulară, ca o reflectare a unei atitudini rezervate faţă de cei din jur.

BEECH (Fagus sylvatica-Fag comun)-intoleranţa şi atitudine critică faţă de ceilalţi; pretind ordine, disciplină şi acurateţe în viaţa lor; văd în primul rând ceea ce este greşit sau imperfect într-o situaţie; spirit de observaţie foarte dezvoltat.

CHICORY (Cichorium Intybus-Cicoare)-posesivitate, şantaj emoţional, ataşament, egoism; atitudine sau iubire posesivă în care răsplata este aşteptată în schimbul dragostei sau serviciilor oferite; se simt cu uşurintă răniţi, ignoraţi, îndepărtaţi; le este greu să uite şi să ierte.

ROCK WATER (Aqua Petra-Apa de izvor)-perfecţionism, inflexibilitate, autoreprimare; inflexibilitate mentale, rigiditate în gândire; persoane care nu se amuză, serioase; muncesc mult pentru a nu se abate de la standardele înalte pe care şi le-au propus.

VERVAIN (Verbena Officinalis-Verbina)- entuziasm exagerat, efort pentru o cauză sau un ideal; frustrare, tensiune, fanatism; deranjat de nedreptăţi; au opinii ferme, pe care le susţin cu deosebită putere şi pe care le schimbă foarte greu; încearcă să te convingă de punctul lor de vedere; se relaxează cu dificultate; insomnii.

VINE (Vitis Vinifera-Vita de vie)- dominator, ambiţios; multă ambiţie, hotărâre în atingerea scopurilor pe care şi le propun; persoanele de tip Vine se impun fără să ţină cont de sentimentele celorlalţi; pretind să fie ascultaţi fără niciun fel de împotrivire.

CERATO (Ceratostigma Willmottiana-Cerato)- lipsă de încredere în propria intuiţie; nu au încredere în ei şi propriile decizii, motiv pentru care cer părerea celorlalţi; ne ajută să restabilim conexiunea cu propria intuiţie.

GENTIAN (Gentianella Amarella-Gentiana)-îndoială, descurajare, dezamăgire datorată unui eşec; pesimismul că data viitoare lucrurile vor evolua diferit; indicat copiilor care au dezamăgiri şcolare.

GORSE (Uleux Europaeus-Orz salbatic)-lipsa speranţei, a bucuriei de a trăi, depresie; persoane care au renunţat să mai spere, care simt că au ajuns la capătul drumului; dezamăgiri repetate astfel încât dispare speranţa.

HORNBEAM (Carpinus Betulus-Carpen)-oboseală, letargie, sentimentul de „luni dimineaţa”, persoane care se trezesc dimineaţa mai obosiţi ca la culcare; au impresia că nu au suficientă energie pentru a duce lucrurile la bun sfârşit; au nevoie de un stimulent (cafea, energizant).

SCLERANTHUS (Scleranthus annus-Porumbar salbatic)-nesiguranţă, indecizie, dificultăţi în a lua hotărâri; nu pot alege între 2 lucruri ; persoane care trec cu uşurinţă de la o stare la alta, de la un sentiment la altul; au stări şi păreri fluctuante.

WILD OAT (Bromus Ramosus-Ovaz salbatic)-incertitudine cu privire la drumul corect in viaţă; persoane înzestrate, capabile, ambiţioase, care nu reuşesc să identifice direcţia optimă in viaţă; remediul îi ajută să se conecteze la o esenţă mai profundă a sufletului pentru a se lăsa ghidaţi de înţelepciunea interioară.

AGRIMONY (Agrimonia Eupatoria-Agrimonia)-persoane care îşi ascund problemele, temerile sau suferinţa mentală afişând o viaţă veselă, zâmbitoare sau curajoasă; au simţul umorului, sunt foarte sociabili, care pentru a suprima ceea ce este neplăcut pot recurge la alcool, alimentaţie excesivă, fumat sau droguri.

CENTAURY (Centarium Umbellatum-Tintaura)-neputinţa de a refuza, personalitate şi voinţă slabă, persoane dornice să-i slujească pe ceilalţi; persoane plăcute, care nu intră în conflict cu ceilalţi; nu ştiu să-şi reprezinte interesele în faţa celor mai puternici.

HOLLY (Ilex Aquifolium-Ilice)-gelozie, suspiciune, ură, invidie, răzbunare, resentiment puternic; ajută la îndepărtarea trăirilor negative şi a sentimentului de separare faţă de Divinitate sau ceilalţi, deschiderea inimii către iubirea Divină.

WALNUT (Juglans Regia-Nuc)-protecţie la schimbare sau faţă de influenţele exterioare; când ne confruntăm cu schimbări majore în viaţă; persoane lipsite de consecvenţă şi care pot fi deviate de la convingerile lor; în dependenţe afective faţă de o persoană sau în dependenţe de alcool, tutun, droguri etc.

CRAB APPLE (Malus Pumila-Mar paduret)-preocupare excesivă pentru detalii, sentiment de necurăţenie, nemulţumire faţă de propria persoană; dorinţă profundă de puritate, ordine şi perfecţiune; când o trasatură a firii noastre ne face să ne simţim dezgustaţi, murdari sau nemulţumiţi de felul in care arătăm sau ne comportăm; persoane care se autocondamna pentru ce gândesc sau care se simt păcătoase.

ELM (Ulmus Procera-Ulm)-persoane copleşite de responsabilităţi; persoane capabile, altruiste, inteligente, care îşi pierd temporar încrederea în propriile forţe; este vorba de un conducător sau cap de familie care munceşte mult şi la un moment dat se simte copleşit, se epuizează si trăieşte o temporară scădere a stimei de sine.

LARCH (Larix Decidua-Larita)-lipsa de încredere în sine, complexe de inferioritate, anticiparea eşecului, descurajare; experienţele negative prin care a trecut au lăsat urme adânci, lezând încrederea în sine; teama de eşec sau de a se face de râs.

OAK (Quercus Robur-Stejar)-disperare, lipsă de perseverenţă, epuizare, încăpăţânare; persoane care nu renunţă uşor, perseverente, gata să înfrunte orice obstacol; extrem de ataşaţi de simţul datoriei şi al responsabilităţii; din cauza suprasolicitării pot suferi căderi nervoase sau pot trece prin momente dificile, dar niciodata nu se vor plânge.

PINE (Pinus Sylvestris-Pin)-sentiment de vinovăţie, reproşuri aduse propriei persoane; tendinţa de a se scuza des; se autocondamnă, nu sunt niciodată mulţumiţi de ceea ce au realizat; se sacrifică pentru binele celorlalţi, purtând în suflet certitudinea că nu merită să fie fericiţi.

STAR OF BETHLEHEM (Ornithogalum Umbellatum-Balusca)- trauma, efecte secundare ale unui şoc emoţional, suferinţă îndelungată; „liniştirea şi alinarea durerilor sufleteşti şi a părerilor de rău”; adevarata cauză a unor instabilităţi emoţionale; efecte ale şocurilor: dificultăţi de concentrare, privirea absentă, lapsus-uri , amnezie, lipsa de vitalitate.

SWEET CHESTNUT (Castanea Sativa-Castan comestibil)- noaptea neagră a sufletului, inima zdrobită, agonie mentală; stări de durere sufletească şi disperare extremă; simte că a ajuns la limita suportabilităţii; suferinţa e atât de mare încât simt că au ajuns la capătul drumului şi că viitorul este scufundat într-un întuneric absolut.

WILLOW (Salix Vitellina-Salcie)- „bietul de mine!”, victimă, amărăciune, pesimism, resentiment ascuns; se autovictimizează; deşi nu se razbună, nu pot ierta uşor; dau vina pe viaţă, societate, familie, Dumnezeu etc; nu văd partea pozitivă a lucrurilor şi gândurile lor sunt pesimiste.

CHESTNUT BUD (Aesculus Hippocastanum-Mugure de castan salbatic)- neputinţa de a învăţa din greşeli anterioare; persoane repezite, neatente; de multe ori întâi acţionează şi apoi gândesc; copii neatenţi şi cu dificultăţi de concentrare; în relaţii sentimentale pentru persoane care nu învaţă din neplăcerile anterioare.

CLEMATIS (Clematis Vitalba-Vita alba)-lipsa interesului pentru prezent, minte absentă şi visătoare; persoane visătoare, care par adormite; persoane „cu capul in nori”, care nu se simt acasă în această lume.

HONEYSUCKLE (Lonicera Caprifolium-Caprifoi)- nostalgie, dor de casă, regrete, gânduri ancorate în trecut; persoane copleşite de amintiri; dor de vremuri trecute sau persoane dragi decedate; nostalgie nedefinită; persoane care nu se mai căsătoresc dupa moartea sau desparţirea de logodnic.

OLIVE (Olea Europaea-Maslin)-oboseală, epuizare; pentru refacere fizică, emoţională şi mentală după o solicitare intensă; lipsă de energie datorată unei cauze concrete, unui efort susţinut, boală sau suferinţă îndelungată.

WILD ROSE (Rosa Canina-Maces)- apatie, resemnare, lipsă de ambiţie; persoane care nu se străduiesc să întreprindă absolut nimic; nu se plâng pentru că nu se simt nici nefericiţi, nici deprimaţi; se simt devitalizaţi şi se complac în această stare.

WHITE CHESTNUT (Aesculus Hippocastanum-Castan Alb)-gânduri repetitive, îngrijorare, carusel mental; conversaţii mentale; persoane care dezbat în minte orice problemă minoră, despică firul în patru; persoane care nu pot dormi din cauza grijilor; se trezesc noaptea cu anxietate şi îngrijorare.

MUSTARD (Sinapis Arvensis-Mustar salbatic)- indispoziţie, melancolie, depresie fără cauză cunoscută; stare trecatoare ca un nor întunecat care vine şi trece; utilă şi în tulburări premenstruale.